Animod Bild

Amsterdam Hotel Uithoorn

Animod sterren

Honden welkom

Internet inbegrepen

Restaurant

Barrièrevrij

Openbaar vervoer < 500m

Foto's

Over het hotel & de regio

Welkom in het 3* Amsterdam Hotel Uithoorn

Verheug je op een ontspannen verblijf in het 3*-hotel in het charmante stadje Uithoorn bij Amsterdam. Het dagelijkse ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel biedt een uitgebreide selectie om de dag te beginnen. De ideale ligging van het hotel is bijzonder geschikt voor spontane uitstapjes naar Amsterdam. Het strand ligt ook op slechts 20 kilometer afstand en nodigt uit voor een ontspannen dag aan zee. Ontspan in een gezellige bar met een drankje. In het 3* Amsterdam Hotel Uithoorn wordt je verblijf pure ontspanning. 

Uithoorn - Spannend Amsterdam en ontspanning in één

Het gezellige stadje Uithoorn ligt in de provincie Noord-Holland, slechts ongeveer 15 km ten zuiden van Amsterdam en is een populaire bestemming voor een stedentrip naar de Nederlandse hoofdstad inclusief ontspanning. Wil je de wereldberoemde stad Amsterdam ontdekken en tegelijkertijd je verblijf zo rustig mogelijk maken? Ervaar dan nu het mooie Uithoorn en kom tot rust in het comfortabele Amsterdam Hotel. Van hieruit bereik je Amsterdam in een oogwenk, het artistieke erfgoed en een van de populairste steden ter wereld. Amsterdam is echt een vuurwerk van ervaringen. Het uitgebreide grachtensysteem van de stad nodigt uit voor een boottocht door de stad, waarbij je de stad op een comfortabele en tegelijkertijd meest exclusieve manier kunt verkennen. Of het nu kleine elektrische bootjes, heerlijke waterfietsen of charmante salonboten zijn, een rondvaart door het betoverende landschap van Amsterdam is een absolute must. Met een warme sfeer is Amsterdam de perfecte bestemming voor een boeiend verblijf. Een bezoek aan het beroemde Van Gogh Museum, een rondleiding door het historische Anne Frank Huis en een stadswandeling door de Jordaanwijk mogen tijdens je bezoek niet ontbreken. Geniet van de grootstedelijke flair in een van de vele cafés of slenter door de vele boetiekjes en winkels. Van designermode, tweedehands, kaas tot kunstboeken. Hier vind je alles wat je winkelhart begeert. Begin nu aan een onvergetelijke citytrip naar Amsterdam.

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).

Aanbieder

Hotel
Amsterdam Hotel Uithoorn
Adres
Thamerhorn 1 1421 Uithoorn

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Barrièrevrij
Kamer beschikbaar (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Aantal kamers
38.0
Geschikt voor
Stedentrip naar Amsterdam
Kinderen
Tot 2 jaar gratis op de kamer van de ouders, 3 tot 12 jaar €20 per nacht/kind (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid).
Extra nacht
Dagtarief (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
Niet beschikbaar
Halfpension
€23,50 per dag/persoon (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Parkeren
Parkeerplaats inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€15 per nacht/hond (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Wasserij
  • Fietsverhuur
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Barrièrevrij
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
  • Concierge services