Animod Bild

Stijlvol A&O Hotel in het hart van de trendy metropool Boedapest

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Ervaar de hippe stad Boedapest op een toplocatie en tegen een onverslaanbare prijs! In augustus 2020 opende het A&O Hotel Budapest City zijn deuren in de centrale hippe wijk Erzsebetvaros. Verheug je op stijlvolle accommodatie met een internationale sfeer en profiteer van de nabijheid van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het indrukwekkende Parlement en de beroemde Kettingbrug kunnen worden bereikt met het openbaar vervoer of te voet. De winkelstraten en gastronomische hoogtepunten liggen vlakbij. Kijk uit naar de perfecte vakantie voor twee of met het hele gezin.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een tweepersoons- of familiekamer
  • 2 kinderen tot 17 jaar verblijven gratis in een familiekamer met hun ouders (op aanvraag tijdens het boeken/op basis van beschikbaarheid)
  • Ontbijtbuffet voor 2 personen inbegrepen | ontbijt voor kinderen tot 6 jaar gratis, van 7 - 17 jaar slechts 50% van de prijs voor volwassenen
  • Inclusief Sky Premium TV
  • Inclusief W-LAN-gebruik

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 06.05.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom bij het A&O Budapest City - Geopend in augustus 2020

Verheug je op een onvergetelijke korte vakantie in het hart van de hippe Hongaarse stad Boedapest. Het onlangs geopende A&O Budapest City ligt in de trendy wijk Erzsebetvaros, midden in het hart van de stad en niet ver van de belangrijkste bezienswaardigheden. De internationale sfeer en het moderne designconcept zijn ideaal voor een stedentrip die aan alle behoeften voldoet. Reis met z'n tweeën of met het hele gezin - 2 kinderen tot 17 jaar verblijven gratis in de familiekamer bij de ouders (op basis van beschikbaarheid). Uiteraard beschikt je kamer over een eigen badkamer en is W-LAN-gebruik inbegrepen. Naast 114 kamers beschikt het hotel ook over een 24-uurs receptie en snackbar, een wasserette en een gastenkeuken.

Praktisch voor fietsers: tegen betaling van €5 per nacht kun je je fiets meenemen naar je kamer - ideaal voor duurdere fietsen en e-bikes.

Korte vakantie in de trendy stad Boedapest

Boedapest is populair bij reizigers en wordt beschouwd als een van de mooiste steden van het continent. De bruisende Oost-Europese metropool bestaat uit twee delen, gescheiden door de Donau. Het Buda-district ligt ten westen van de rivier op de Buda-heuvels. Een daarvan is de kasteelheuvel met het indrukwekkende kasteelpaleis. In het oosten ligt de wijk Pest met het prachtige parlementsgebouw direct aan de oever van de Donau. Elk jaar bezoeken bijna een half miljoen mensen het gebouw, dat geïnspireerd is op het Palace of Westminster in Londen. De culinaire scene in Boedapest is ook zeer aan te bevelen. Of het nu traditioneel Hongaars of internationaal is - Boedapest beschikt over topadressen.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Kort verblijf in Boedapest
Aantal kamers
114.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 10.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Kinderen
2 kinderen tot 17 jaar gratis in de familiekamer, ontbijt vanaf 7 jaar €3,50 per dag (op aanvraag/ afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€10 per nacht/hond (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Halfpension
Lunchpakket €4,20 per persoon (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Airconditioning
  • TV
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Business center
  • Wasserij
  • Fietsverhuur
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Speelplaats/kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
A&O Budapest City
Adres
Csengery utca 11 1074 Budapest

Soortgelijke aanbiedingen