Animod Bild

Een droom van een korte vakantie in de buurt van Parijs

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Het charmante dorp Boulogne-Billancourt grenst in het zuidwesten aan Parijs en staat bekend als het 21e arrondissement van Parijs omdat het tegen de stadsgrenzen ligt aangeplakt. Als je in het uitzonderlijke Hotel Alpha Paris Eiffel by Patrick Hayat verblijft, bevind je je op minder dan 2 minuten lopen van het metrostation dat je rechtstreeks naar de mooiste bezienswaardigheden van Parijs brengt. In Hotel Alpha Paris Eiffel by Patrick Hayat zegt de naam het al: de comfortabele kamers verrassen met originele details rond de Eiffeltoren. Maak je op voor een sfeer die in geen ander hotel te vinden is.

Kijk uit naar

  • Een charmant Frans dorp met uitstekende verbindingen naar Parijs
  • Overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief W-LAN-toegang

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 15.05.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Uitgesloten perioden: Franse nationale feestdag, Roland Garros Grand Slam tennistoernooi, oud & nieuw, 20 mei - 5 juni, Olympiade 2024. Van 18 juli tot 31 augustus en van 20 tot 28 december is dagelijkse aankomst mogelijk. Aankomstdagen: bij een verblijf van 3 dagen: vrijdag & zaterdag | Bij een verblijf van 4 dagen: vrijdag. De toeristenbelasting kan gemakkelijk ter plaatse in het hotel worden voldaan. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in Hotel Alpha Paris Eiffel by Patrick Hayat

Dit comforthotel is perfect gelegen in Boulogne-Billancourt. Het ligt op een steenworp afstand van het metrostation Marcel Sembat, vanwaar lijn 9 je naar de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Parijs brengt. De Eiffeltoren en de Champs-Elysees zijn in 15 minuten te bereiken. De lichte en comfortabele kamers van het hotel hebben de beroemde Eiffeltoren als thema. Speelse details scheppen een band met de ultieme bezienswaardigheid van Parijs. Het hotel grenst aan de wijk Roland-Garros in Parijs, waar elk jaar de beroemde Grand Slam plaatsvindt. Verheug je op een charmant Frans boetiekhotel, individueel ingerichte kamers die zeer modern en comfortabel zijn en een onvergetelijk mooie reis. 

Parijs biedt pure afwisseling

Of je nu een kunstliefhebber, globetrotter, modefanaat of cultuurliefhebber bent, iedereen zal zijn geluk in Parijs vinden. De hoofdstad van Frankrijk maakt niet alleen indruk met zijn historische bezienswaardigheden, wereldberoemde tentoonstellingen en als modestad, maar vooral met zijn unieke sfeer. Geniet van de flair van de stad in een café met een café au lait en een croissant, in een bistro met een smakelijke baguette of tijdens een wandeling over de Champs-de-Mars.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Een ontspannen bezoek aan Parijs
Aantal kamers
34.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN inbegrepen
Uitrusting
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
  • Concierge services

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel Alpha Paris Eiffel by Patrick Hayat
Adres
26 Rue Emile Landrin 92100 Boulogne-Billancourt

Soortgelijke aanbiedingen