Animod Bild

Charmant Limburg - Voortreffelijk hotel in prachtige natuur bij Venlo incl. parkeerplaats

Barrièrevrij

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Restaurant

Geniet van je korte vakantie, centraal in het het mooie Limburg. Hotel Asteria ligt in het stadje Venray, omgeven door verschillende nationale parken en op slechts 30 minuten rijden van Nijmegen en Venlo en 45 minuten van Eindhoven en Duisburg. Geniet van ontspannen nachten in het gezellige eersteklashotel en verwen jezelf 's ochtends met culinaire hoogstandjes tijdens het uitgebreide ontbijt. De omgeving is bijzonder goed te verkennen met de fiets, die je bij het hotel kunt huren (tegen betaling). Voor een beetje wellness is een bezoek aan de thermen van Arcen ook de moeite waard.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige tweepersoonskamer voor 2 personen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Parkeren inbegrepen in de op het parkeerterrein van het hotel
  • W-LAN-gebruik inbegrepen

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 16.05.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Een combinatie van verschillende vouchers is mogelijk. De toeristenbelasting kan gemakkelijk ter plaatse in het hotel worden betaald. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom bij Hotel Asteria Venray ten noorden van Venlo

Het eersteklashotel Asteria ligt aan de rand van Venray, een klein stadje in het noorden van Limburg. De stad is omgeven door prachtige natuur en heeft uitstekende verbindingen met de omliggende steden zoals Venlo, Nijmegen en Eindhoven. Geniet van een verblijf in een gezellige tweepersoonskamer met inbegrepen WiFi, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een minibar en een eigen badkamer met douche. Een verkwikkende nachtrust is zo goed als gegarandeerd in de zeer comfortabele en ontspannen bedden. De beste manier om de prachtige natuur te verkennen - er zijn verschillende natuurparken in de directe omgeving - is per fiets, die je bij het hotel tegen een kleine vergoeding kunt huren (afhankelijk van beschikbaarheid). Het eigen restaurant en de bar van het hotel zorgen voor culinaire hoogstandjes. Naast parkeergelegenheid beschikt het hotel ook over oplaadpunten voor elektrische auto's.

Ontdek Nederland tijdens een korte vakantie in Limburg

Geniet van een verblijf in Limburg, een van de zuidelijkste provincies van Nederland met een directe grens met Duitsland. De ligging van Venray is bijzonder indrukwekkend: er liggen 3 natuurparken rond het stadje en ook de belangrijkste steden in de regio zijn in een mum van tijd te bereiken. Venlo en Nijmegen liggen op slechts 30 minuten rijden met de auto, Eindhoven en de Duitse stad Duisburg zijn in slechts 45 minuten te bereiken. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken met wandel- en fietstochten (te huur bij het hotel, tegen betaling). Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Park de Maasduinen, met 4500 ha de langste rivierduinengordel van Nederland en een van de meest diverse natuurlandschappen. Prachtige heide- en veengebieden, uitgestrekte weiden en waterpartijen kenmerken de natuur van de regio. In het zuiden van het Nationaal Park ligt het kleine vestingstadje Arcen, dat naast een historisch stadsbeeld ook de heerlijk ontspannende thermale baden van Arcen te bieden heeft. Het geneeskrachtige water heeft een temperatuur van 35-36 °C en is daarom bijzonder geschikt voor een uitstapje op koudere dagen.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Kort uitstapje naar Limburg
Aantal kamers
114.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Barrièrevrij
Kamer beschikbaar (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Parkeren
Inclusief (afhankelijk van beschikbaarheid) | Oplaadstations voor elektrische auto's beschikbaar
Kinderen
Babybedje €7,95 per nacht, anders €39,50 per nacht in extra bed (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
Niet toegestaan
Extra bed
€39,50 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Niet mogelijk
Volpension
Niet beschikbaar
Halfpension
€27,50 per dag/persoon (als 3-gangenmenu, op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
  • Airconditioning
  • Thee- en koffiefaciliteiten
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Business center
  • Wasserij
  • Fietsverhuur
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Barrièrevrij
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
  • Concierge services

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel Asteria Venray
Adres
Maasheseweg 80A 5804 AD Venray bei Venlo (NL)

Soortgelijke aanbiedingen