Animod Bild

Unieke sfeer in Almelo: elegant designhotel in de oude gevangenis

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Beleef een heel bijzondere korte vakantie. Huis Van Bewaring is een elegant designhotel in het centrum van de Nederlandse stad Almelo. Het hoogtepunt: het hotel is gevestigd in een oud gevangenisgebouw dat met veel oog voor detail is gerenoveerd en zich vandaag de dag onderscheidt met zijn bijzondere sfeer. Bewonder het verfijnde design en de harmonieuze kleuren in combinatie met typische elementen uit het verleden van het gebouw. Het uitgebreide ontbijtbuffet is inbegrepen. Daarna is het de moeite waard een wandeling door de stad Almelo te maken. Een aantrekkelijk winkel- en gastronomisch aanbod ligt voor de deur. Voor uitstapjes in de omgeving is - typisch Nederlands - de fiets bijzonder geschikt. Deze kan direct ter plaatse bij het hotel worden gehuurd (tegen betaling, afhankelijk van beschikbaarheid).

Kijk uit naar

  • Een unieke overnachtingservaring in een liefdevol gerestaureerde gevangenis
  • Overnachting in een gezellige tweepersoonskamer met eigen badkamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief W-LAN-gebruik
  • Gratis infokaart van Almelo en omgeving

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 28.04.2025 en zijn vrij overdraagbaar. Je betaalt de toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het bijzondere Huis Van Bewaring by Sheetz Hotels in Almelo

Een nacht in Huis Van Bewaring in Almelo, Nederland, is een heel bijzondere ervaring: het stijlvolle hotel is gevestigd binnen de muren van een voormalige gevangenis en combineert elegante designelementen met de sfeervolle kenmerken van een oude gevangenis. Voor de inrichting van de kamers werden de voormalige cellen en administratieve ruimten samengevoegd en bieden nu voldoende ruimte om te ontspannen. Je slaapt in een kamer van de standaardcategorie met eigen badkamer met haardroger, satelliet-tv, thee- en koffiefaciliteiten en gratis WiFi. Het hotel ligt in het centrum van de charmante stad en profiteert van een breed scala aan winkels en gastronomie in de directe omgeving. Maar voor culinaire hoogstandjes hoef je 's morgens de deur niet uit: het heerlijke ontbijtbuffet is inbegrepen. 

Cultuur, natuur en de Nederlandse manier van leven - je korte vakantie in Almelo

Met iets meer dan 72.000 inwoners is de stad Almelo de ideale mix tussen natuurbeleving en stadsgevoel. Het gezellige stadscentrum is perfect om te flaneren en te winkelen. De ligging van de stad maakte Almelo in het verleden tot een succesvol handelscentrum, vooral voor de textielindustrie. Het economische succes van de stad wordt vandaag nog weerspiegeld in talrijke historische gebouwen. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door waterwegen die tot in het centrum lopen. Onze tip: huur een kano en ontdek de charmante stad vanaf het water. Voor uitstapjes in het omringende groene landschap kun je gemakkelijk een fiets huren bij het hotel (tegen betaling).

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Avontuurlijke vakantie in de oude gevangenis
Aantal kamers
32.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
€12,50 per dag (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Babybedje: €12,50 per dag, extra bed: €42,50 per dag (op aanvraag/ afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€20,00 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Minibar
  • Föhn
  • Sat.tv
  • Thee- en koffiefaciliteiten
Uitrusting
  • Wasserij
  • Fietsverhuur
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Huis Van Bewaring by Sheetz Hotels
Adres
Marktstraat 7 7607 HC Almelo

Soortgelijke aanbiedingen