Animod Bild

Statige villa in de natuur incl. wellness

Fitness

Honden welkom

Internet inbegrepen

Restaurant

Sauna

Laat je tijdens je korte vakantie betoveren door de statige ambiance van Schlosshotel Villa Westerbergein Aschersleben. Het prachtige gebouw werd in 1906 gebouwd door een plaatselijke ondernemer en ontvangt vandaag, als onderdeel van de Ringhotels, gasten van over de hele wereld in een eersteklasomgeving. Voor ontspannende uurtjes beschikt het eersteklashotel over een wellnessruimte met sauna, stoombad en fitnessruimte, waarvan het gebruik is inbegrepen. Een gezellig restaurant serveert 's ochtends het inbegrepen ontbijtbuffet en 's middags en 's avonds op verzoek heerlijke gerechten gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit. Rondom het hotel ligt een ruim park dat uitnodigt tot een wandeling. Voor uitgebreide wandeltochten biedt de Harz een fijnmazig wandelnetwerk dat aan alle behoeften tegemoetkomt.

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 31.12.2025 en zijn vrij overdraagbaar. Upgrades naar de hogere kamercategorieën Premium Double Room, Tower Room en Suite zijn ter plaatse mogelijk tegen een toeslag. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid). Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Uitsluitingsperioden: Oudejaarsavond. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het idyllische, voortreffelijke Schlosshotel Villa Westerberge

De imposante Schlosshotel Villa Westerberge ligt in Aschersleben, aan de noordelijke rand van het Harzgebergte. Na een lange geschiedenis ontvangt het hotel, dat in 1995 werd herbouwd volgens oude bouwtekeningen, zijn bezoekers nu met open armen als een ringhotel. Geniet van de prachtige natuur van het park en ontspan in de eigen wellnessruimte van het hotel. Naast de sauna en het stoombad staat je een hoogwaardig fitnesscentrum met moderne apparatuur te wachten. Je slaapt in een gezellige tweepersoonskamer met een groot tweepersoonsbed (200m x 200m), 32 inch flatscreen-tv, bureau, inclusief gebruik van W-LAN, telefoon en een eigen badkamer met douche, haardroger en gratis toiletartikelen. Het heerlijke ontbijtbuffet is al inbegrepen in je Animod-voucher, en op verzoek serveert het hotelrestaurant ook 's avonds heerlijke gerechten. Ontspan in de gezellige wintertuin of geniet van een sprankelend drankje aan de bar of op het terras. Het Schlosshotel Villa Westerberge biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen vakantie in een klasse apart.

Je korte vakantie in de sprookjesachtige natuur aan de poort van het Harzgebergte

Aschersleben is de oudste stad van Saksen-Anhalt en blinkt uit met zijn eigen culturele en recreatieve aanbod en de nabijheid van het wandelparadijs van het Harzgebergte en de werelderfgoedstad Quedlinburg (slechts ongeveer 20 minuten met de auto). Maak een wandeling door de charmante straatjes en bewonder de indrukwekkende architectuur. Er is ook een ruim aanbod aan horeca- en winkelgelegenheden. Voor kunstliefhebbers zijn de tentoonstellingen van museum Grafikstiftung Neo Rauch in de Riegelbau van het Bestehornpark een heel bijzonder hoogtepunt. Rauch bracht zijn jeugd door in Aschersleben en is nu een van de meest vooraanstaande namen in de kunstscène. Het Kriminalpanoptikum gaat over heel andere onderwerpen: de geschiedenis van de Duitse recherche wordt uiteengezet in de voormalige stadsgevangenis. Laat je betoveren door de natuur van de Harz! Of het nu gaat om een ontspannen wandeling in een comfortabel tempo of een gedurfde trektocht: een goed bewegwijzerd wandelwegennet van meer dan 8.000 km biedt voor alle moeilijkheidsgraden wat wils. Dichte bossen en indrukwekkende wilde dieren maken je verblijf tot een natuurbelevenis.

Meer indrukken van de stad Aschersleben kun je opdoen in de volgende video:

 

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Korte vakantie in de uitlopers van de Harz
Aantal kamers
27.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
€12,50 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€9,50 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€25 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Vanaf €129 per nacht/kamer (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
€36 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Halfpension
€28 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Niet-rokers kamer
  • Fitness
Wellness
  • Rustruimte
  • Sauna
  • Stoombad
  • Massage
Fitness
  • Trainingsapparatuur

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Schlosshotel Villa Westerberge
Adres
An den Westerbergen 1 06449 Aschersleben

Soortgelijke aanbiedingen