Animod Bild

Kort verblijf in een historisch vakwerkhuis in de zuidelijke Harz

Honden welkom

Internet inbegrepen

Restaurant

Ontdek de prachtige, weelderig groene en historische zuidelijke Harz. Neem de tijd voor een onvergetelijke korte vakantie in het Harzgebergte en reis af naar de historische Europese stad Stolberg. Verblijf in het hooggewaardeerde Gasthaus Kupfer in het centrum van Stolberg. Leer de gastvrijheid en de lokale keuken van de Harz nog beter kennen. De zuidelijke Harz wordt beschouwd als een wandelparadijs voor het hele gezin en biedt een enorm aantal wandelpaden voor iedereen. Het zeer populaire vakantiegebied staat bekend om zijn talrijke excursiemogelijkheden en is zeker een reis waard.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x glas mousserende wijn als welkomstgeschenk per persoon
  • W-LAN-gebruik inbegrepen
  • Gratis parkeren (afhankelijk van beschikbaarheid)

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 20.12.2025 en zijn vrij overdraagbaar. Van 01-05 tot 30-09 is inwisseling alleen van maandag tot vrijdag mogelijk. Uitgesloten perioden: 22-12 tot 02-01 en feestdagen. De voucher kan niet worden gecombineerd. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom bij Gasthaus Kupfer Restaurant & Hotel in Stolberg (Zuid-Harz)

Het uitstekend beoordeelde Gasthaus Kupfer is gevestigd in een van de mooiste vakwerkhuizen van de stad Stolberg, op slechts 100 meter van het historische marktplein. Het 450 jaar oude gebouw brengt je in de sfeer van de middeleeuwse stad met zijn bijzondere charme. Het gezellig ingerichte hotelrestaurant geeft een mooie indruk van de culinaire wereld van de Harz en serveert typische gerechten uit de Harz-keuken met producten uit de streek. Je kunt gemakkelijk met de auto arriveren; parkeerplaatsen bij het partnerhotel Zum Kanzler zijn gratis beschikbaar voor gasten (afhankelijk van beschikbaarheid). Bij aankomst verwelkomt het Gasthaus Kupfer je met een vrolijk glas mousserende wijn voor een perfect vakantiegevoel. Door de unieke constructie van het hotel is elke kamer uniek. Tot de voorzieningen behoren WC met douche, TV, zitgelegenheid en W-LAN in het hele hotel. Bovendien wacht er een uitgebreid ontbijtbuffet op je voor de perfecte start van de dag. Het hart van de gastvrijheid van de Kupfer Inn is het bijzonder vriendelijke en klantgerichte personeel, dat klaar staat om je te helpen en adviseren.

Stolberg- Historische Europese stad tussen de bergen van het zuidelijke Harzgebergte

Stolberg met zijn unieke vakwerkhuizen in renaissancestijl is een van de aantrekkelijkste plaatsen in de zuidelijke Harz. De stad heeft sinds 1993 de titel van "historische Europese stad" en onderhoudt talrijke vriendschappelijke contacten met verschillende Europese steden. De stad, die meer dan 1000 jaar oud is, wordt gekenmerkt door een unieke architectuur. Het middelpunt van het stadsbeeld is het 13e-eeuwse kasteel Stolberg, dat je vanuit de Kupfer Inn in iets meer dan twee minuten bereikt. Voor een boeiende rondleiding door het vakwerkstadje raden wij de gratis app "Audioguide Stolberg" aan, waarmee je binnen een uur alle bezienswaardigheden van het stadje leert kennen. Voor wie op zoek is naar zwemplezier en ontspanning, is het recreatiebad van Thyragrotte met zijn ruime sauna en zwembad ideaal voor plezier met het hele gezin. Aangezien de stad Stolberg tussen dicht beboste bergen ligt, zijn er hier talrijke wandel- en fietspaden. Op ongeveer 20 kilometer van je hotel ligt het populaire natuurpark Südharz met zijn fascinerende natuur.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Actieve vakantie in de zuidelijke Harz
Aantal kamers
24.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Parkeerplaats inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis in het bed van de ouders, met extra bed voor €6 per nacht/tot 6 jaar: €8 per nacht/tot 12 jaar: €20 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid).
Huisdieren
€5 per huisdier/nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€ 25 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Op aanvraag
Halfpension
€20 per persoon/nacht
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Gasthaus Kupfer Hotel & Restaurant
Adres
Am Markt 23 06536 Südharz/ OT Stolberg

Soortgelijke aanbiedingen