Animod Bild

Wandelen & ontspannen in het Bergisches Land incl. parkeerplaats

Garage

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Restaurant

Geniet van een magisch weekend in de natuur van het Bergisches Land: Hotel Weltmann's in Ennepetal opende pas in juni 2019 zijn deuren en verwelkomt zijn gasten in een moderne en aangename sfeer. Het door een familie gerunde hotel heeft 11 charmante kamers met een comfortabele inrichting. Culinair genieten doet je 's ochtends bij het inbegrepen ontbijtbuffet, en 's avonds serveert het moderne hotelrestaurant met steakhouse-invloeden heerlijke gerechten voor elke smaak. Parkeren is inbegrepen op het parkeerterrein van het hotel (afhankelijk van beschikbaarheid). Verheug je op tijd in de natuur en boeiende excursiemogelijkheden, zoals het Nationaal Natuurmonument Kluterhöle.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige tweepersoonskamer voor 2 personen
  • Inclusief dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Parkeren op het parkeerterrein van het hotel inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • W-LAN-gebruik inbegrepen

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Aankomstdagen: bij 2 nachten - donderdag, vrijdag en zaterdag | bij 3 nachten - donderdag en vrijdag. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveren kan op zijn vroegst 8 weken voor de gewenste aankomstdatum. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het door een familie gerunde Hotel Weltmann's in Ennepetal

Met het populaire Black Angus Steakhouse en de Strandbude heeft de familie Weltmann al blijk gegeven van haar gastvrijheid en ontvangt nu ook hotelgasten met open armen: in juni 2019 opende het charmante Hotel Weltmann's in Ennepetal. Het moderne hotel creëert een feel-goodsfeer met warme kleuren voor een tijdelijk "thuis weg van huis". Je slaapt in een comfortabele tweepersoonskamer met satelliet-tv, balkon, inclusief gebruik van W-LAN en een eigen badkamer. Elke ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet voordat je op eigen gelegenheid het Bergisches Land kunt verkennen. Ideaal voor wandelliefhebbers: direct bij het hotel is er een eigen toegang tot de wandelroute naar de Hasper Talsperre. Rommelt je maag 's avonds? Geen probleem! Het hotel heeft een gezellig restaurant met een eenvoudige Duitse keuken, maar met een nieuwe interpretatie, evenals malse steaks.

Wandelen en genieten in het Bergisches Land

De stad Ennepetal ligt in het noorden van het Bergisches Land, ongeveer 30 minuten met de auto ten westen van Wuppertal. De stad met 30.000 inwoners tussen de Rijn en het Ruhrgebied wordt omgeven door een fantastische natuur: groene bossen, glinsterende meren en aantrekkelijke wandelpaden maken je natuurvakantie in het Bergisches Land tot iets heel bijzonders. Een fijnmazig netwerk van paden leidt fietsers en wandelaars van alle moeilijkheidsgraden door de regio. Een andere toeristische trekpleister is de Kluterhöhle, de grootste toegankelijke grot van Duitsland (op ca. 3 km van het hotel). In het gangenstelsel van bijna 5.800 meter ontdek je ondergrondse meren, mysterieuze nissen en stenen hallen. Het bezoek is alleen mogelijk met een rondleiding en is een unieke ervaring voor jong en oud.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Korte vakantie in het Bergisches Land
Aantal kamers
11.0
Aankomst
Ma t/m za 15 - 21 uur, zo 15 - 20 uur, hierna via sleutelkluis
Vertrek
7.30 - 10.30 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
€20 per nacht/kind (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€20 per nacht/hond (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€25 per nacht/persoon (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
€69 per nacht/kamer (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
Niet beschikbaar
Halfpension
Niet beschikbaar
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Wasserij
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
  • Garage

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel Weltmann's
Adres
Breckerfelder Str. 15 58256 Ennepetal

Soortgelijke aanbiedingen