Animod Bild

Luxueuze citytrip naar Brugge met toplocatie in de oude stad

Barrièrevrij

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Restaurant

Met deze voucher staat je een luxueuze korte vakantie te wachten in een van de mooiste steden van Europa. Je verblijft in een mooie Romantic Comfort tweepersoonskamer in het eersteklas Boutique Hotel Montanus, gelegen midden in de majestueuze oude binnenstad van Brugge. Het uitstekend beoordeelde hotel overtuigt met zijn moderne en stijlvolle inrichting en de uitstekende service. Geniet van een heerlijk luxe ontbijt met marshmallows, chocoladefontein en prosecco om de dag te beginnen. Overdag nodigt Hotel Montanus je uit voor koffie en thee. 

Kijk uit naar

  • Overnachting in een ruime Romantic Comfort tweepersoonskamer
  • Luxe ontbijt van het gourmetbuffet met marshmallows, chocoladefontein en prosecco
  • Inclusief koffie en thee van 11.00 tot 18.00 uur
  • Inclusief late check-out tot 13.00 uur (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • W-LAN-gebruik inbegrepen

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 17.05.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Je betaalt de toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel. Voor aankomsten op vrijdag of zaterdag betaal je een toeslag van €42 per dag/kamer gemakkelijk ter plaatse in het hotel. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het luxueuze Hotel Montanus

Kies voor een korte luxueuze trip naar het uitstekend beoordeelde Hotel Montanus in Brugge. Je verblijft in de 'Superior'-kamer, die onder meer is voorzien van een badkamer met dubbele wastafel, ligbad/regendouche en toilet, alsmede satelliet-tv, telefoon, kluisje, minibar en föhn. Verder verwent het prachtige boetiekhotel je met cosmetische producten van Rituals: EcoPure shampoo & conditioner, bad & douchegel, zeep op basis van biologische Arganolie en Eucalyptus. Bovendien vind je op je kamer leenbadjassen, pantoffels, schoenpoets, een naaikit en een verzorgingsset. Begin de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met prosecco, marshmallows en een chocoladefontein met Belgische chocolade. Bij mooi weer kun je de maaltijd genieten op het heerlijke buitenterras aan de prachtige vijver. Voor lunch en diner word je uitgenodigd in het eigen restaurant DEN HEERD, waar de geselecteerde gerechten in de open keuken worden bereid. Overdag van 11.00 tot 18.00 uur kun je in de Orangerie gratis genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Om de avond in een aangename sfeer af te sluiten, staat de stijlvolle bar tot je beschikking met een uitstekende selectie drankjes.

De unieke UNESCO-stad Brugge

De voormalige culturele hoofdstad Brugge staat sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De oude stad is uniek en heeft talrijke historische gebouwen, musea en grachten. Hotel Montanus ligt midden in de oude stad en is een perfecte verblijfplaats voor je vakantie in de middeleeuwse Belgische stad, die je gemakkelijk te voet kunt verkennen. De beroemdste bezienswaardigheden liggen op slechts een paar honderd meter van je hotel. Daartoe behoren bijvoorbeeld de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Stadhuis Brugge, de markt met zijn karakteristieke huizen en de Sint-Salvatorskathedraal. De stad heeft ook een uitstekend culinair aanbod. Je vindt er talrijke pubs en bars met Belgische bieren voor elk budget. Wil je een extra uitstapje maken, dan is de Noordzeekust, die op slechts 15 kilometer van Brugge ligt, een goede keuze. Er zijn kilometers zandstranden, duinen en visrestaurants. 

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Stedentrip naar Brugge
Aantal kamers
25.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Barrièrevrij
Ja (op verzoek, afhankelijk van beschikbaarheid)
Parkeren
Hotelparkeerplaats €30 per dag (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
1 kind tot 2 jaar verblijft gratis in het bed van de ouders, kinderen van 3 tot 11 jaar verblijven voor €22,50 per nacht (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€25 per hond/nacht (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
Babybedje €25 / extra bed €50 per nacht (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Minibar
  • Föhn
  • Kluis
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Business center
  • Wasserij
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Barrièrevrij
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
  • Concierge services

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel Montanus
Adres
Nieuwe Gentweg, 78 8000 Brügge

Soortgelijke aanbiedingen