Animod Bild

Domstad Keulen: 4* comfort in het hart van de Rijnmetropool

Barrièrevrij

Fitness

Garage

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Restaurant

Sauna

Het 4* Best Western Plus Hotel Köln City ligt direct aan de binnenste groene gordel van de Rijnmetropool met topverbindingen naar de mooiste bezienswaardigheden. Ontdek de Keulse levensstijl met een bezoek aan de brouwerij, kom tot rust met tijdens een wandeling langs de Rijn of stort je in het winkelparadijs van de Schildergasse - in de kleurrijke domstad heb je meer dan genoeg keuze. Je overnacht in een moderne tweepersoonskamer met hoogwaardige inrichting en het uitgebreide ontbijtbuffet is inbegrepen. Bijzonder praktisch is de digitale gastenmap "SuitePad", die je alle informatie over je verblijf papierloos aanbiedt en de communicatie met het hotelpersoneel bijzonder eenvoudig maakt. Nog een klein hoogtepuntje: begin je korte vakantie in stijl met een sprankelend Keuls biertje in de hotelbar.

Kijk uit naar

  • Afhankelijk van de variant: overnachting in een gezellige tweepersoonskamer of superior tweepersoonskamer voor 2 personen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief gratis gebruik van de fitnessruimte op de bovenste verdieping met uitzicht op de stad
  • Een heerlijke welkomst-Kölsch
  • Inclusief W-LAN-gebruik

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Aankomstdagen: donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag | dagelijks tijdens vakantieperiodes van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Uitgesloten perioden: beurzen en evenementen in Keulen. Je kunt de Keulse toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel betalen. Vouchers kunnen met elkaar worden gecombineerd. Annulering is niet meer mogelijk nadat een reservering is gemaakt. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het 4* Best Western Plus Hotel Köln City

Het exclusieve 4* Best Western Plus Hotel Köln City is perfect gelegen aan de binnenste groene gordel van de prachtige Rijnmetropool Keulen. Op slechts 350 meter afstand bevindt zich de halte Universitätsstraße, vanwaar je na slechts 4 haltes de oude binnenstad van Keulen bereikt. Wie liever wandelt, komt onderweg veel hoogtepunten van Keulen tegen, zoals de levendige Aachener Weiher, de stijlvolle Belgische wijk en tal van verborgen winkelstraatjes. Naast 205 moderne kamers beschikt het hotel ook over een à la carte restaurant met een charmant zonneterras en een bar waar je na een enerverende dag kunt nagenieten van je indrukken. Het vriendelijke personeel zal ook graag een aantal geselecteerde gerechten rechtstreeks naar je kamer brengen. Elke ochtend is het heerlijke, uitgebreide ontbijtbuffet inbegrepen in je Animod-voucher. Als speciaal extraatje heeft het hotel ook een fitnessruimte op de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht over de stad. Het gebruik van de moderne kracht- en uithoudingsapparatuur is gratis en er worden zachte handdoeken voor je klaargelegd. Voor het gebruik van de droge sauna en het stoombad kunnen extra kosten in rekening worden gebracht (op aanvraag). 

Ontdek de kleurrijke Rijnmetropool Keulen

De Rijnmetropool Keulen staat bekend als een kleurrijke mediastad, carnavalsbolwerk en thuishaven van de beroemde Dom van Keulen. Laat je meeslepen door de Keulse levensstijl en geniet van een korte trip vol joie de vivre, cultuur en winkelplezier. Zodra je de eerste stap uit het centraal station van Keulen zet, zie je hem al, de imposante gotische dom met zijn twee torens. De zuidelijke toren kan tegen een kleine entreeprijs worden beklommen en biedt een fantastisch uitzicht over de stad - maar pas op: via een kleine wenteltrap moeten maar liefst 533 treden worden beklommen. Er is geen lift. Een alternatief is de Keulse Driehoek aan de andere kant van de Rijn. De wolkenkrabber heeft een uitkijkplatform vanwaar je prachtige foto's kunt maken van de skyline van Keulen, inclusief de dom. Keulen kan ook bogen op talrijke boeiende musea. Terwijl je de geschiedenis van de voormalige Romeinse stad ontdekt in het Romeins-Germaans Museum, is het Museum Ludwig een gerenommeerd adres op kunstgebied. Kleine bezoekers van Keulen zijn in goede handen bij de dierentuin van Keulen of het avonturenmuseum Odysseum.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Korte vakantie in Keulen
Aantal kamers
205.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 12.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Barrièrevrij
Kamer beschikbaar (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Parkeren
€24 per dag (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Tot 5,9 jaar gratis / 6-12,9 jaar 50% korting / vanaf 13 jaar volledig betalend (op aanvraag / afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€10 per nacht/dier (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
Kinderbedje 15 €, extra bed 30 € per nacht (zonder ontbijt, op aanvraag / afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
€84,50 per nacht/kamer (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
Niet beschikbaar
Halfpension
Niet beschikbaar
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
  • Sky
  • Airconditioning
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Business center
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Barrièrevrij
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
  • Fitness
  • Garage
Wellness
  • Rustruimte
  • Sauna
  • Stoombad

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Best Western Plus Hotel Köln City
Adres
Innere Kanalstrasse 15 50823 Köln

Soortgelijke aanbiedingen