Animod Bild

Wereldcultuurerfgoed Paleis Wilhelmshöhe & wellness

Fitness

Garage

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Sauna

Verruil alledaagse stress voor ontspanning en afwisseling. Beleef in Kassel een heerlijk ontspannen tijd in het wellnesshotel in de buurt van het UNESCO-werelderfgoed Bergpark & Schloss Wilhelmshöhe en ontdek de Hessische cultuurmetropool. Je verblijft in het populaire Hotel Schweizer Hof in Kassel. Talrijke hoogtepunten zoals het prachtige Schloss Wilhelmshöhe, het Herculesmonument, de nieuwe Grimmwereld op de wijngaard en vele musea trekken bezoekers aan. Daarna kun je ontspannen in de eigen wellnessruimte Vital Lounge van het hotel of in de Kurhessen Therme. De keuze is aan jou. Bovendien ontvang je de MeineCardPlus - een toegangskaart voor meer dan 100 musea, thermale baden en vele andere leuke vrijetijdsactiviteiten, bijv. 2 uur gratis gebruik van e-bikes voor een ritje naar het Hercules-monument.

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 31.12.2025 en zijn vrij overdraagbaar. De combinatie van verschillende vouchers is mogelijk. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Uitgesloten perioden: Kerstmis & oudjaar. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in Hotel Schweizer Hof in Kassel

Het leven heeft zoveel te bieden, waar wacht je nog op? Dompel jezelf onder in een plaats die bekend staat om kunst en cultuur. Je wordt hartelijk welkom geheten in Hotel Schweizer Hof in Kassel. Begin de dag met een heerlijk Vital-ontbijtbuffet en sluit de dag af in een gezellige sfeer in de eigen chique bar van het hotel. Je kunt ontspannen in de eigen wellnessruimte Vital Lounge van het hotel met sauna en infraroodcabine en in de Kurhessen Therme. Train in de fitnessruimte of geniet van schoonheids- en wellnessbehandelingen. Het hotel ligt tussen de wijk Vorderer West en het schilderachtige Bergpark Wilhelmshöhe. Dit is het perfecte vertrekpunt om de stad en de droomomgeving te verkennen.

UNESCO-werelderfgoed Bergpark & paleis Wilhelmshöhe

Kassel staat bekend om zijn diversiteit aan kunst en cultuur. Het UNESCO-werelderfgoed Bergpark Wilhelmshöhe is het grootste bergpark van Europa en de belangrijkste attractie van Kassel. Twee tijdperken van de Europese tuinkunst komen hier samen. Ontdek het barokke complex met de achthoek die boven de watervallen uittorent, en een ruim park in de stijl van Engelse landschapstuinen. Boven alle pracht en praal torent de 8,25 meter hoge replica van plaatkoper van de antieke Hercules Farnese. Het monument is een van de eerste kolossale figuren van de moderne tijd ten noorden van de Alpen. In Bergpark Wilhelmshöhe kun je een bezoek brengen aan Schloss Wilhelmshöhe. Het schitterende bouwwerk werd in 1786 in de stijl van het classicisme opgetrokken voor landgraaf Wilhelm IX. Het wordt internationaal geroemd om zijn huidige gebruik als museum in de Weissensteinvleugel. Daar kun je de authentiek gebleven kamers van de landgraven bewonderen en de historische sfeer opsnuiven. Het prachtige complex met drie vleugels, dat omgeven wordt door het park, is een lust voor het oog. Het gebouw heeft reeds zeer bewogen tijden gekend, het stond een tijdlang onder Napoleontische bezetting. Leer meer over de bewogen geschiedenis vol noodlottige gebeurtenissen.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Stedentrip in Kassel
Aantal kamers
98.0
Aankomst
Inchecken vanaf 15.00 uur
Vertrek
Check-out tot 11.00 uur
Internet
W-LAN inbegrepen
Kinderen
Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis in het bed van de ouders plus €5 per nacht voor MeineCardPlus (op aanvraag/ afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€30 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Kluis
  • TV
Uitrusting
  • Wellness ruimte
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
  • Fitness
  • Garage
Wellness
  • Sauna
Fitness
  • Trainingsapparatuur

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel Schweizer Hof Kassel
Adres
Wilhelmshöher Allee 288 34131 Kassel

Soortgelijke aanbiedingen