Animod Bild

Uitstekend beoordeeld hotel in het hart van Rome

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Welkom in Rome, de levendige Italiaanse hoofdstad. Je verblijft in het comfortabele LH Hotel Lloyd Rome met een moderne inrichting en op een toplocatie. Het hotel ligt in de levendige woonwijk Nomentano in het centrum van de stad en biedt uitstekende verbindingen naar alle bezienswaardigheden. Elke ochtend kun je genieten van een lekker ontbijtbuffet voor een goed begin van de dag. Imposante gebouwen zoals het Colosseum, het Pantheon en Vaticaanstad wachten erop om verkend te worden.Het LH Hotel Lloyd Rome kijkt al uit naar je bezoek.

Kijk uit naar

  • Comfortable hotel op toplocatie in het centrum van Rome
  • Overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief W-LAN-gebruik

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 16.05.2026 en zijn vrij overdraagbaar. Uitsluitingsperiodes: Evenementen, feestdagen, Pasen, Kerstmis en Oud en Nieuw. In maart en juli betaalt u een toeslag van 10€ per dag/kamer ter plaatse in het hotel | Van april - juni en in september en oktober betaalt u een toeslag van 30€ per dag/kamer ter plaatse in het hotel. Je betaalt de toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom bij het LH Hotel Llyod Rome in Rome

Ontdek de Italiaanse hoofdstad tijdens een verblijf in het moderne LH Hotel Llyod Rome. De centrale ligging is perfect voor je stedentrip. Begin de dag met een heerlijk ontbijt binnen of op het zonnige terras van het hotel. Na een lange dag in de historische stad keer je terug naar je gezellige tweepersoonskamer met airconditioning, bureau, satelliet-tv, minibar en badkamer met bad/douche en haardroger. Het hotel is onlangs gerenoveerd en heeft een warme, gemoedelijke sfeer. Het hotel is gelegen in de wijk Nomentano, een levendige woonwijk waar ook veel winkelmogelijkheden, restaurants en cafés zijn. Net om de hoek is het MACRO Museum voor Moderne Kunst. Je kunt het openbaar vervoer te voet bereiken.

Mooi Rome - Italiaanse hoofdstad met charme

Wie aan Rome denkt, denkt aan spannende geschiedenis, heerlijk eten, kleurrijke menigten en imposante gebouwen. Dit - en nog veel meer - is precies wat je kunt ervaren tijdens je verblijf in de Italiaanse hoofdstad. Wandel over het Piazza del Popolo met zijn Egyptische obelisk Flaminio, bewonder de beroemde tweelingkerken Santa Maria in Monte Santo en Santa Maria dei Miracoli, en beklim de Pincio-heuvel voor een adembenemend uitzicht. Niet te missen zijn het beroemde Colosseum, het Forum Romanum en het Capitool - allemaal monumenten uit het oude Rome. 's Avonds kun je terecht in een van de vele uitstekende restaurants van de stad. Wijn, lekker eten en boeiende gesprekken maken het verblijf in Rome onvergetelijk. 

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Stedentrip naar Rome op een toplocatie
Aantal kamers
52.0
Aankomst
Vanaf 14.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
€20 per dag (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
€20 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€20 per nacht/hond (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€30 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Vanaf €60 per nacht/kamer (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Minibar
  • Föhn
  • Airconditioning
  • TV
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
LH Hotel Lloyd Roma
Adres
Via Alessandria, 110/A 00198 Roma (RM)

Soortgelijke aanbiedingen