Animod Bild

Stedentrip naar Nijmegen direct aan de rivier

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Voel je thuis in Hotel Courage Waalkade! Dit gezellige hotel ligt direct aan de Waal, de rivier die het stadsbeeld van Nijmegen kenmerkt. De studentenstad bruist van leven en cultuur: ontdek de vele restaurants en cafés, laat je meenemen op een reis terug in de Romeinse tijd en koop souvenirs in de oudste winkelstraat van Nederland. Hotel Courage Waalkade in Nijmegen kijkt al uit naar je verblijf!

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis plattegrond van de stad Nijmegen en de regio
  • Inclusief W-LAN-gebruik

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 16.05.2025 en zijn vrij overdraagbaar. Uitgesloten perioden: evenementen en feestdagen. Aankomstdagen - 2 nachten: zondag, maandag, dinsdag & woensdag en voor 3 nachten: zondag, maandag & dinsdag. De toeristenbelasting kan gemakkelijk in het hotel worden voldaan. De voucher kan gecombineerd worden. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Het comfortabele Hotel Courage Waalkade in Nijmegen

Hotel Courage Waalkade, een comfortabel hotel in een statig bakstenen gebouw, ligt direct aan de Waal. De voormalige pakhuizen zijn gezellig verbouwd en vormen de ideale accommodatie voor je stedentrip naar Nijmegen. Je slaapt in een gezellige tweepersoonskamer met bureau, W-LAN, kluisje, airconditioning, satelliet-tv en badkamer met douche. Het hotel is centraal gelegen en in de directe omgeving bevinden zich tal van attracties, zoals het enige fietsmuseum in Nederland - het Velorama. Achter het hotel ligt het Hunnerpark waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Het hotel zelf heeft een winkeltje waar je drankjes en lekkernijen kunt kopen, een fietsverhuurservice en een wasservice (beide tegen betaling). In het hotel bevindt zich ook het restaurant Johnny's Burger Company, waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Nijmegen - Winkelen en bezienswaardigheden in de Nederlandse stad met charme

Met een stadsgeschiedenis van meer dan 2000 jaar is Nijmegen de oudste stad van Nederland en heeft het op cultureel gebied veel te bieden! Bewonder het historische marktplein of de indrukwekkende Stevenskerk, fiets langs de Waal en geniet van de zon in de stadsparken. Er is veel gebeurd sinds de stad werd gesticht als een Romeinse legerbasis: de studentenstad bruist van het leven en vormt een mix van gezellige cafés, knusse restaurants en uitgaansgelegenheden. Nijmegen, omgeven door heuvels, bossen en water, biedt ook veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers - vooral op de fiets! In het enige fietsmuseum van Nederland kun je je vergapen aan de geschiedenis van dit vervoermiddel. Ook het winkelen wordt hier niet verwaarloosd: ontdek de vele verschillende winkels van de stad en slenter door de oudste winkelstraat van Nederland, de Lange Hezelstraat. Koop hier souvenirs, kleding of zelfs een lekker stukje Hollandse kaas als aandenken voor vrienden en familie.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Stedentrip naar de Nederlandse stad Nijmegen voor fietsliefhebbers
Aantal kamers
33.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN gebruik inbegrepen
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Kluis
  • Airconditioning
Uitrusting
  • Fietsverhuur
  • Internet inbegrepen
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel Courage Waalkade
Adres
Waalkade 108-112 6511 XR Nijmegen, NL

Soortgelijke aanbiedingen