Animod Bild

Actief in het Sauerland: modern hotel in Willingen incl. MeineCard+

Honden welkom

Internet inbegrepen

Verfijnde service en ongedwongen vriendelijke gastvrijheid zijn de uitgangspunten van het moderne DAS Loft Hotel in Willingen. Het Hessische vakantieoord behoort tot de regio Hochsauerland en is het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietsliefhebbers. Laat je betoveren door de schoonheid van het middelgebergte. In DAS Loft Hotel slaap je in een gezellige kamer met een harmonieus design, geniet je 's morgens van een heerlijk ontbijt en verken je vervolgens het populaire wandelparadijs - dit is de perfecte manier om van je korte vakantie in het Sauerland te genieten.

Reisinformatie

Na aankoop bevestigt het hotel je boeking met een reserveringsbevestiging. Als je vragen hebt over je reis, helpt het hotel je graag. Je kunt de toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel betalen. Gratis annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor aankomst met het Animod-annuleringsformulier.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom op je korte vakantie in het 3* DAS Loft Hotel

Of het nu gaat om een actieve vakantie of ontspannen in de natuur - in DAS Loft Hotel vind je precies wat je zoekt. De kamers zijn bereikbaar met de lift, comfortabel ingericht en voorzien van een flatscreentelevisie, telefoon, waterkoker voor thee/koffie en een eigen badkamer met haardroger en toiletartikelen. Natuurlijk is W-LAN-gebruik ook inbegrepen. Elke ochtend kun je genieten van HET ontbijt met een ruime keuze. Voor wie met de auto komt, is de inbegrepen parkeerplaats bij het hotel bijzonder praktisch (afhankelijk van beschikbaarheid).

Je korte vakantie in het Sauerland

Willingen in Hessen is een populair vakantieoord in de regio Hochsauerland en slechts op een steenworp afstand van de Noordrijn-Westfaalse grens. Profiteer van een breed scala aan excursies: Ettelsberg kabelbaan, Hochheideturm (de hoogste uitkijktoren in het Sauerland!) en een zomerrodelbaan zijn slechts een paar voorbeelden. Ga ook op ontdekkingstocht door het omliggende landschap: de dromerige natuur van het Hochsauerland wordt doorkruist door een fijnmazig netwerk van paden om te fietsen, wandelen en hiken.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Korte vakantie in het Sauerland
Aantal kamers
30.0
Aankomst
12 - 16 uur - Gelieve uw aankomsttijd tot 5 dagen voor aankomst door te geven/ Buiten de openingsuren is contactloos inchecken via sleutelkluis mogelijk
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Tot 4 jaar gratis in het bed van de ouders of extra bed (op aanvraag), 5- 11 jaar 50% van het standaardtarief (zonder ontbijt, op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid).
Huisdieren
€15 per nacht/hond (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid, incl. mand, voederstation in de lobby & meer)
Extra nacht
€88 per nacht/kamer (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
Niet beschikbaar
Halfpension
Niet beschikbaar
Kamerinrichting
  • Föhn
  • TV
  • Thee- en koffiefaciliteiten
Uitrusting
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
DAS Loft Hotel Willingen
Adres
Neuer Weg 28 34508 Willingen (Upland)
Geschäftsbedingungen

Soortgelijke aanbiedingen