Animod Bild

Keizerstad Trier: idyllisch uitstapje aan de Moezel incl. wijngenot

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Restaurant

Deze korte reis brengt je naar de mooie stad Trier aan de Moezel. Je verblijft in het uitstekend beoordeelde Boutiquehotel KLOSTER PFALZEL, dat je zal bekoren met zijn liefdevolle service en heerlijke regionale keuken. Het door een familie gerunde hotel verwent je bij aankomst al met heerlijke wijn. De directe ligging aan de Moezel geeft een romantisch tintje aan je vakantie en biedt de perfecte gelegenheid voor wandelingen en fietstochten.    

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige klassieke tweepersoonskamer (pelgrim)
  • Gratis upgrade (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x wijn als welkomstdrankje
  • Parkeren op het hotelterrein inbegrepen
  • W-LAN-gebruik inbegrepen

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. De voucher is inwisselbaar van 15-10 t/m 30-04 van elk jaar. Uitgesloten perioden: feestdagen & brugdagen, 23-12 t/m 06-02. Je kunt de toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel betalen. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het uitstekend beoordeelde Boutiquehotel KLOSTER PFALZEL

Doe alsof je thuis bent in het door een familie gerunde Boutiquehotel KLOSTER PFALZEL. Je liefdevol ingerichte klassieke tweepersoonskamer biedt een prachtig uitzicht op de romantische Moezel. Tot de voorzieningen behoren een telefoon, dvd-speler, cd-speler, satelliet-tv, bureau, kledingkast, haardroger en WiFi. In de badkamer vind je een bad of douche, WC en gratis toiletartikelen. Het hoogtepunt van het hotel is het restaurant in de historische ruimtes die typisch zijn voor de Boutiquehotel KLOSTER PFALZEL. Het jonge keukenteam creëert hier verse, heerlijke gerechten onder leiding van chef-kok Christian Zenner. Er wordt groot belang gehecht aan duurzaamheid. Talrijke ingrediënten worden vers voor je geleverd door gecertificeerde regionale leveranciers. Geniet 's ochtends van het uitgebreide ontbijtbuffet en verken overdag de mooie stad Trier en de omgeving.

De historische stad Trier aan de Moezel

Boutiquehotel KLOSTER PFALZEL ligt in het noorden van Trier, direct aan de Moezel en in een heerlijk rustige omgeving. Vanaf hier ben je in een paar stappen bij de Moezel. Het Moezelfietspad ligt praktisch voor de deur, zodat je de schilderachtige omgeving gemakkelijk per fiets kunt verkennen. Maar langere wandelingen zijn net zo goed mogelijk. Het stadscentrum van Trier is in ongeveer 20 minuten te bereiken. De stad aan de Moezel geldt als de oudste stad van Duitsland en biedt een gevarieerd cultureel programma voor haar inwoners en stadsgasten. De Romeinse monumenten, de kathedraal en de Liebfrauenkirche (Onze-Lieve-Vrouwekerk) staan sinds 1986 onder bescherming van de UNESCO en zijn, samen met de hele oude stad, absoluut de moeite waard. Het buurland Luxemburg, dat op ongeveer 15 kilometer afstand ligt, is ideaal voor een geslaagd uitstapje. De Moezelstreek staat bekend om zijn wijnbouw. Romantische wijngaarden en wijnen van hoge kwaliteit zijn een bijzonder hoogtepunt dat je niet mag missen.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Stedentrip naar Trier
Aankomst
15.00 tot 18.00 uur (later op verzoek)
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Mogelijk op verzoek
Huisdieren
Niet toegestaan
Extra bed
Mogelijk op verzoek
Extra nacht
Mogelijk op verzoek
Halfpension
€34 per persoon (3-gangenmenu | op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Boutiquehotel KLOSTER PFALZEL
Adres
Klosterstraße 10 54293 Trier

Soortgelijke aanbiedingen