Animod Bild

Ontspanning & genieten in de prachtige Pfalz incl. 4-gangen diner & wijn

Garage

Internet inbegrepen

Restaurant

Pool

Sauna

Omgeven door geurige bossen en een prachtig wijngaardlandschap is het uitstekend beoordeelde Burg-Hotel in Obermoschel de perfecte plek om even bij te komen van het leven van alledag. Je begint je korte vakantie met een heerlijk 4-gangen avondmaal inclusief een fles wijn. In de eigen wellnessruimte van het hotel vind je rust en ontspanning. De prachtige omgeving van de Pfalz biedt perfecte mogelijkheden voor wandelingen, lange tochten en wijnproeverijen. 

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige tweepersoonskamer voor twee personen, dagelijks ontbijtbuffet, viergangenmenu met een fles wijn op de dag van aankomst (het restaurant is gesloten op maandag), inclusief gebruik van het overdekte zwembad, inclusief parkeren op het parkeerterrein van het hotel, inclusief gebruik van W-LAN, informatiemateriaal over de toeristische hoogtepunten

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Uitgesloten perioden: 15-12 tot 15-02 van elk jaar en Pasen. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Genieten en ontspannen in het Burg-Hotel Obermoschel

Genesteld tussen weelderige groene bossen en prachtige wijngaarden, is het Burg-Hotel in Obermoschel de perfecte plek voor een verblijf in de natuur. In het door een familie gerunde hotel met warme gastvrijheid word je in de watten gelegd. Je verblijft in een van de 20 liefdevol ingerichte hotelkamers en wordt elke ochtend wakker met een prachtig uitzicht op het groen. 's Ochtends wacht je een heerlijk ontbijtbuffet voordat je ontspannen dag in de prachtige Pfalz begint. Na een uitgebreide wandeling in het wijngaardlandschap kun je ontspannen in de eigen wellnessruimte van het hotel met zwembad en sauna (gebruik van de sauna tegen betaling: 9€ per persoon/dag). Je kunt de avond afsluiten in het restaurant van het hotel met huisgemaakte gerechten en een heerlijke wijn uit de streek.

Obermoschel - Een van de mooiste plekjes in de Noordelijke Pfalz

Obermoschel, de kleinste stad in de Pfalz, ligt tussen Wiesbaden, Mannheim en Kaiserslautern in het hart van de Noordelijke Pfalz. Het prachtige natuurlandschap, de lange wijnbouwtraditie, meer dan 600 jaar stadsgeschiedenis en talrijke wandelpaden met indrukwekkende uitzichtpunten en bezienswaardigheden maken Obermoschel tot een populaire bestemming in de Pfalz. Een van de belangrijkste wandelroutes in de regio is de route van de poort tot de Noordelijke Pfalz naar kasteel Obermoschel. Na een uitgebreide wandeling of een lange trektocht is een heerlijke wijn uit de streek te midden van prachtige wijngaarden precies wat je nodig hebt.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Ontspannende vakantie in de Pfalz
Aantal kamers
20.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur | Maandag vanaf 18.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€25 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Halfpension
€17 per dag/persoon vanaf 2 nachten (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
  • Balkon
Uitrusting
  • Wellness ruimte
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Niet-rokers kamer
  • Garage
Wellness
  • Sauna
  • Pool

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Burg-Hotel Obermoschel
Adres
Moschellandsberg 2 67823 Obermoschel

Soortgelijke aanbiedingen