Animod Bild

Bezienswaardigheden en natuurgenot in Oost-Westfalen: tophotel in Bielefeld

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Restaurant

Trakteer jezelf op wat vrije tijd in Oost-Westfalen in het hooggewaardeerde Brenner Hotel. Ontdek het veelzijdige vrijetijds- en cultuuraanbod van de 800 jaar oude stad Bielefeld: het gezellige hotel ligt in het zuidoosten van de stad en heeft uitstekende verbindingen, aangezien je de oude stad in slechts 10 minuten met het openbaar vervoer kunt bereiken. Ga lekker shoppen of geniet van het uitzicht vanaf de bezienswaardigheid van de stad: vanaf de Sparrenburg, een gerestaureerd vestingwerk uit de 13e eeuw, heb je een uitstekend uitzicht over het stadsbeeld en het omringende Teutoburgerwoud met zijn talrijke wandelpaden. 620 km wandelpaden nodigen uit om de stad en haar onmiddellijke omgeving te ontdekken. Een bijzonder hoogtepunt is de beroemde Hermannsweg, een wandelpad op grote hoogte dat over de bergkam van het Teutoburgerwoud en dwars door het centrum van Bielefeld voert.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige klassieke tweepersoonskamer voor 2 personen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Welkomstbiertje bij aankomst
  • Gebruik W-LAN inbegrepen
  • Parkeren op het parkeerterrein van het hotel inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het Brenner Hotel in Bielefeld

Het door een familie gerunde Brenner Hotel is ideaal voor je verblijf in Bielefeld, de grootste stad in de regio Ostwestfalen-Lippe met meer dan 330.000 inwoners. In slechts 10 minuten ben je met het openbaar vervoer vanuit het hotel in het centrum van de 800 jaar oude stad. Je slaapt in een gezellige tweepersoonskamer van de categorie "Classic", voorzien van comfortabele bedden, satelliet-tv, gebruik van W-LAN inbegrepen en een eigen badkamer met douche, gratis toiletartikelen en haardroger. Als extraatje is er een Suit-Pads-tablet in de kamer waarmee je kunt internetten en informatie kunt vinden over het hotel en de omgeving. 's Ochtends na een rustgevende nacht verwent het hotel je met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet - uiteraard inbegrepen bij je Animod-voucher! 's Avonds serveert het restaurant "BrennBar" met zithoek en Sky Sport op verzoek gevarieerde gerechten uit de Duitse keuken. Andere faciliteiten van het hotel zijn een e-oplaadstation en een dubbele bowlingbaan (beide tegen betaling).

Je korte vakantie in Bielefeld en Oost-Westfalen

De stad Bielefeld ligt midden in het natuurparadijs van het Teutoburger Woud en combineert natuur en stadse flair op de best mogelijke manier. Geniet van het fantastische uitzicht vanaf de Sparrenburg, slenter door de oude binnenstad van de 800 jaar oude stad en geniet van de internationale gastronomie van de stad. Voetbalwedstrijden in de Schüco Arena of sport- en concertevenementen in het Gerry Weber Stadion trekken talrijke bezoekers. In de Dr. Oetker Wereld kun je het beroemde merk uit Bielefeld nader ontdekken. Een rondleiding met een kleine proeverij is de moeite waard. Data en prijzen zijn te vinden op de website van het bedrijf. Door zijn ligging midden in het Teutoburgerwoud is Bielefeld ook ideaal voor een actieve vakantie. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon ontspannen - het Teutoburger Woud is de juiste plek! Een bijzonder populair uitstapje is dat naar de opvallende Exernsteinen (ongeveer 1 uur rijden van het hotel), een van de beroemdste natuurlijke en culturele monumenten van Duitsland.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Stedentrip naar Bielefeld
Aantal kamers
65.0
Aankomst
Vanaf 14.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Een kind tot 6 jaar €10 per nacht, 7-12 jaar €15 per nacht, 13-16 jaar €20 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid).
Huisdieren
€9,50 per nacht/hond (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid - max. 2 honden)
Extra bed
€20 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Tegen vergoeding (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
Niet beschikbaar
Halfpension
€25 per dag/persoon (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid - niet op zondag)
Kamerinrichting
  • Minibar
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Brenner Hotel Bielefeld
Adres
Otto-Brenner-Straße 135 33607 Bielefeld

Weitere Produkte zum Hotel

Soortgelijke aanbiedingen