Animod Bild

De perfecte reis naar Düsseldorf - verblijf in een hotel op een toplocatie

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Deze hotelvoucher neemt je mee naar Düsseldorf, een van de mooiste steden aan de Rijn. Je verblijft centraal en toch rustig in een groene idylle, want het charmante kleine boetiekhotel ligt aan het mooiste park van Düsseldorf, de Hofgarten. Dankzij de ideale locatie bereik je de Rijnpromenade en de oude binnenstad van Düsseldorf - die tot de populairste hotspots van Düsseldorf behoren - in slechts een paar minuten lopen. Trakteer jezelf na een wandeling over de Königsallee en de Lorettostraße op een latte macchiato op de prachtige Rijnpromenade en rond de avond af in een van de talrijke restaurants en bars in de oude binnenstad van Düsseldorf met Altbier- en Rijnlandse specialiteiten.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet - onderscheiden met het BEST BREAKFAST-keurmerk
  • Toplocatie: direct aan de Hofgarten niet ver van de Rijnpromenade en slechts 5 minuten lopen naar de oude binnenstad van Düsseldorf
  • Welkomstdrankje per persoon op de dag van aankomst
  • VRR bus- & treinticket inbegrepen
  • 24-uurs receptie en roomservice (drankjes & snacks)
  • 1 fles Apollinaris-water
  • High-speed W-LAN & Sky TV inbegrepen

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Uitgesloten perioden: feestdagen, handelsbeurzen en grote evenementen. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

3* Hotel am Hofgarten Düsseldorf - Charmant, centraal en rustig

Het charmante Hotel am Hofgarten met boetiekkarakter ligt op de beste locatie van Düsseldorf: direct aan de Hofgarten, het mooiste park van Düsseldorf, niet ver van de Rijnpromenade en op slechts 5 minuten lopen van de oude binnenstad. Je verblijft in een moderne tweepersoonskamer op het hoogste 3-sterrenniveau met 24-uurs roomservice. 's Ochtends kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, dat is gecertificeerd en bekroond met het BEST BREAKFAST-keurmerk. Hier wacht je een gevarieerd aanbod van uitstekende vleeswaren van de slager, marktvers fruit en eiergerechten.

Düsseldorf - Een parel aan de Rijn

De hoofdstad van Noordrijn-Westfalen is de zevende stad van Duitsland met ongeveer 600.000 inwoners en na Keulen de grootste stad in Noordrijn-Westfalen. Of je nu houdt van mode en winkelen, kunst en cultuur, lange wandelingen langs de Rijnpromenade of Altbier aan de langste bar ter wereld - Düsseldorf heeft voor elk wat wils. Luxe dromen komen uit op de Königsallee, de prachtige boulevard van Düsseldorf. Je vindt iconische boetieks in de Schadowstraße en de Altstadt. De winkelwijken Flingern en Lorettostraße staan bekend om bijzondere mode, weg van de massa. Liefhebbers van kunst en cultuur brengen hun vrije dagen door in de 26 musea en meer dan 100 galerieën of bezoeken het paleis Benrath met zijn prachtige park. Naast smalle steegjes en prachtige kerken vind je in de beroemde oude binnenstad van Düsseldorf schilderachtige brouwerijen en pubs, maar ook hippe restaurants en bars. De Rijnpromenade wordt beschouwd als een van de mooiste en is, samen met de Königsalle, een van de populairste promenades in Düsseldorf.
 

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Sightseeing en winkelen in Düsseldorf
Aantal kamers
25.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN inbegrepen
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sky
  • TV
Uitrusting
  • Internet inbegrepen
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel am Hofgarten
Adres
Arnoldstr. 5 40479 Düsseldorf

Soortgelijke aanbiedingen