Animod Bild

De zuidelijke Harz: 3* vakwerkhotel in Stolberg incl. mousserende wijn

Honden welkom

Internet inbegrepen

Restaurant

Welkom in het charmante vakwerkhotel zum Kanzler in Stolberg. Het 3-sterren hotel ligt direct tegenover het historische stadhuis in de zuidelijke Harz en past harmonieus in de oude stad. Hotel zum Kanzler ontvangt al 150 jaar gasten uit de hele wereld. Het eigen restaurant verleidt met de gastvrijheid van de Harz en heerlijke regionale specialiteiten. Wandel in de voetsporen van Maarten Luther tot aan de Lutherbeuk en geniet van het uitzicht over het luchtkuuroord. Actief bezig zijn tijdens je korte vakantie: net buiten Stolberg ligt het Nationaal Park Harz met zijn dichte bossen en schilderachtige berglandschappen, perfect om te wandelen en te fietsen.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige tweepersoonskamer in het hoofd- of bijgebouw (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Een glas mousserende wijn per persoon bij aankomst in het hotel
  • Parkeren op het parkeerterrein van het hotel inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • W-LAN-gebruik inbegrepen

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 20.12.2025 en zijn vrij overdraagbaar. Van juni tot september is aankomst alleen mogelijk tijdens de week. Uitgesloten perioden: feestdagen en 22-12 t/m 02-01. Je kunt de toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel betalen. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het 3* Hotel zum Kanzler in Stolberg

Het 3* Hotel zum Kanzler heet je welkom in het luchtkuuroord Stolberg. Geniet van het charmante stadje in de zuidelijke Harz en verblijf in het traditionele vakwerkhotel direct tegenover het stadhuis. Het hotel ontvangt al 150 jaar gasten uit de hele wereld en kijkt al uit naar je bezoek. Je slaapt in een gezellige tweepersoonskamer in het hoofd- of bijgebouw. De kamers hebben gratis WiFi. Laat je culinair verwennen in het eigen restaurant van het hotel. In het warm ingerichte restaurant kun je genieten van regionale specialiteiten zoals de "Original Stolberger Lerchen", bereid volgens een oud recept, met boerenkool en een koud biertje. Een uitgebreid ontbijt is inbegrepen in de voucher. 

Je actieve vakantie in de zuidelijke Harz

De zuidelijke Harz is een populaire vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Talrijke wandelpaden liggen klaar om de Harz te ervaren in zijn groene, kleurrijke of besneeuwde schoonheid, afhankelijk van het seizoen. Stolberg ligt te midden van beukenbossen en is dus het ideale vertrekpunt voor je uitstapjes in de natuur. Maar de stad zelf nodigt ook uit om te blijven hangen: het kasteel van Stolberg torent boven de stad uit en opent zijn poorten voor bezoekers. De graven van Stolberg woonden hier van 1201 tot 1945. Maak een wandeling door de romantische oude stad met zijn talrijke vakwerkhuizen of trakteer jezelf op een rondleiding door het dorp, waar je allerlei interessante dingen te weten komt over de 900 jaar oude stad.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Korte vakantie in de zuidelijke Harz
Aantal kamers
44.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Tot 6 jaar gratis in het bed van de ouders | Tot 6 jaar €5 per nacht | Tot 12 jaar €15 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€5 per hond/nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€20 per nacht in meerpersoonskamer (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid
Volpension
Niet beschikbaar
Halfpension
€16 per persoon/dag (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Niet-rokers kamer
Wellness
  • Cosmetica
  • Massage

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel zum Kanzler
Adres
Markt 8 06536 Südharz/ OT Stolberg

Soortgelijke aanbiedingen