Animod Bild

Modern stadshotel in Essen met uitstekende beoordelingen

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Je korte vakantie belooft meerdere highlights tegelijk. Je verblijft in een nieuw, chic stadshotel op een toplocatie met uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer. Tijdens je verblijf in het uitstekend beoordeelde GHOTEL hotel & living kun je een comfortabel bed en stijlvolle badkamer verwachten. Het ligt direct naast het centraal station van Essen en biedt uitstekende mogelijkheden om de stad en de omgeving te verkennen. Ervaar de moderne interieurstijl en servicegerichtheid die standaard is voor alle GHOTELS. Het moderne hotel laat niets te wensen over voor veeleisende stadstoeristen. Reis comfortabel van donderdag tot zondag en breng een heerlijk weekend door in Essen.

Kijk uit naar

  • Een boeiende stedentrip naar Essen, verblijf op een toplocatie in het moderne en chique City Hotel
  • Overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een welkomstdrankje voor jou en je gezelschap
  • Inclusief W-LAN-gebruik
  • Zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Aankomstdagen: donderdag tot zondag. Uitgesloten perioden: beurzen. Na reservering is een gratis annulering mogelijk tot 7 dagen voor aankomst (op aanvraag bij het hotel), later en in geval van no-show is geen terugbetaling mogelijk. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het GHOTEL hotel & living Essen

Het GHOTEL hotel & living Essen opende pas in december 2016 zijn deuren. Het uitstekend beoordeelde stadshotel biedt 174 kamers, aangrenzende conferentiefaciliteiten en ligt in de onmiddellijke nabijheid van het centraal station. Elke hotelkamer is zeer modern en heeft strakke lijnen. Ervaar een combinatie van modern, functioneel design en een warme, smaakvolle sfeer. Je verblijft in een gezellige tweepersoonskamer uitgerust met WC, haardroger, kluis, airconditioning, satelliet-TV, telefoon en W-LAN. Bovendien kun je gratis Sky ontvangen. Laat je verwennen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotelpersoneel is dag en nacht beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.  

Culturele diversiteit in Essen & winkelen in CentrO (Oberhausen)

Verken de stad of ga winkelen in Essen. Winkelliefhebbers zullen zich ook verheugen op een uitstapje naar CentrO in Oberhausen. Het grootste winkel- en vrijetijdscentrum van Duitsland is met de auto of de trein in ongeveer 20 minuten te bereiken. Breng hier een fantastische dag door. Meer dan 250 winkels zijn verdeeld over twee verdiepingen in CentrO met een verkoopoppervlakte van ongeveer 120.000 m². CentrO is het hart van het Neue Mitte, dat ook talrijke restaurant- en vrijetijdsvoorzieningen en toeristische attracties telt. Essen heeft ongetwijfeld een ruwe charme, gekenmerkt door de kolenmijnen en de metaal- en staalindustrie. Veranderingen in de loop der tijd hebben in deze stad in het Ruhrgebiet de industrie vervangen door moderne bezienswaardigheden, cultuur en architectuur. Een van de bekendste bezienswaardigheden is de kolenmijn Zollverein, de Eiffeltoren van het Ruhrgebied. Schacht XII van de voormalige kolenmijn Zollverein werd tussen 1928 en 1932 gebouwd door Fritz Schupp en Martin Kremmer, de toonaangevende industriële architecten van het Ruhrgebied in die tijd. De mijn in Bauhaus-stijl werd beschouwd als de modernste kolenmijn ter wereld. Vandaag de dag staat het op de monumentenlijst en is het een Werelderfgoedlocatie. Andere belangrijke bezienswaardigheden en culturele instellingen zijn de Philharmonie Essen, het pas geopende Folkwang Museum en Villa Hügel. Essen was trouwens de eerste Duitse stad die in de jaren 1920 een voetgangerszone (Kettwiger Str.) instelde.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Stedentrip naar de Ruhrmetropool Essen
Aantal kamers
174
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
€14 per dag (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Kinderen tot en met 11 jaar slapen gratis in een extra bed (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€15 per hond/dag (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Kluis
  • Sat.tv
  • Sky
  • Airconditioning
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Business center
  • Wasserij
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
GHOTEL hotel & living Essen
Adres
Hachestraße 63 45127 Essen

Soortgelijke aanbiedingen