Animod Bild

Rijnromantiek in het "Nice aan de Rijn" - Modern eersteklassehotel in het kuuroord Bad Honnef

Garage

Honden welkom

Internet inbegrepen

Restaurant

Pool

Sauna

Pittoreske wijngaarden, een adembenemend kasteel en romantische vakwerkhuizen - welkom in Bad Honnef in het Siebengebergte. Het stadje was reeds bij Alexander von Humboldt bekend als kuuroord en werd door hem liefkozend het "Nice aan de Rijn" genoemd vanwege het mediterrane klimaat. Het Seminaris Hotel Bad Honnef is een modern eersteklas hotel op een centrale locatie op slechts ca. 500 m van de oever van de Rijn. Verheug je op comfortabele kamers in stedelijk design, een sfeervol restaurant en hoffelijk personeel, dat je ook graag helpt bij het plannen van je uitstapjes. Wat dacht je van een bezoek aan de voormalige hoofdstad Bonn of de Rijnmetropool Keulen? Beide steden zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het Seminaris Hotel Bad Honnef

Het moderne eersteklas Seminaris Hotel Bad Honnef heet je van harte welkom in de schilderachtige natuur van het Siebengebergte, op slechts ca. 500 m van de oever van de Rijn. Ook de bondsstad Bonn is binnen een paar kilometer te bereiken. Verheug je op eersteklas comfort in 211 kamers, evenals een sfeervolle lobby en een stijlvolle bar. Wie met de auto komt, kan gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid (tegen betaling) en een sauna en een zwembad zijn ideaal om te ontspannen na een lange dag (tegen betaling). Het eigen restaurant "Alexander's" brengt je dichter bij de Rijnlandse cultuur. Of het nu "Himmel & Ääd" of "Halver Hahn" is - achter de creatieve namen gaan heerlijke gerechten schuil, die je bij een glas Peters Kölsch of regionale wijn kunt nuttigen

Rijnromantiek, Siebengebirge & Bondsstad Bonn

Bad Honnef is romantisch gelegen aan de Rijn en stond lang bekend als kuuroord. Alexander von Humboldt noemde het al "Nice aan de Rijn", omdat het milde klimaat hem aan de Côte d'Azur deed denken. De kleine stad heeft een schilderachtige binnenstad met historische vakwerkhuizen uit de 18e eeuw en een aantrekkelijk aanbod van restaurants. Direct voor het stadscentrum, midden in de Rijn, ligt het autovrije eiland Grafenwerth. Het eiland is een natuurparadijs en ideaal voor uitstapjes, want het heeft zowel een openluchtzwembad als een minigolfbaan. Op slechts enkele kilometers van Bad Honnef en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer ligt de bondsstad Bonn. De voormalige hoofdstad en geboorteplaats van Beethoven scoort met internationaal gerenommeerde musea zoals de Bundeskunsthalle Bonn, een aantrekkelijk stadscentrum en veel aanbod voor jong en oud. Onze tip: een bezoek aan de adembenemende burcht Drachenburg bij Königswinter (ca. 20 minuten met de auto). 

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Korte vakantie aan de Rijn
Aantal kamers
211.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
€8 per dag (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Eén kind gratis in het bed van de ouders (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€15 per nacht/hond (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€36 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Vanaf €69 per nacht/kamer (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
€46 per persoon/dag (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Halfpension
€23 per persoon/dag (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Kluis
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Wellness ruimte
  • Bar/Lounge
  • Fietsverhuur
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Garage
Wellness
  • Sauna
  • Pool

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Seminaris Hotel Bad Honnef
Adres
Alexander-von-Humboldt-Strasse 20 53604 Bad Honnef

Soortgelijke aanbiedingen