Animod Bild

Genieten en ontspannen aan de Noordzee in een charmant traditioneel hotel

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Restaurant

De Noordzee roept! Geniet van de aanblik van de golven en verheug je op een onvergetelijk verblijf in het Genusshotel Peters in Wingst. Gelegen in het door de staat erkende recreatieoord en op slechts enkele minuten rijden van de monding van de Elbe, biedt een verblijf in het traditionele Genusshotel Peters vrijetijdsactiviteiten voor iedereen. Voel de zeebries in je gezicht en kom vervolgens naar het restaurant of de gezellige bar van het hotel om met een drankje de bewogen dag de revue te laten passeren.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige tweepersoonskamer voor twee personen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Prachtig landschap en slechts enkele minuten met de auto naar de monding van de Elbe
  • Stijlvolle bar en restaurant met de fijnste regionale keuken met een Aziatisch tintje
  • Voor hobbykoks: thema-evenementen kunnen extra geboekt worden (op aanvraag/ afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Inclusief parkeren bij het hotel (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • W-LAN-gebruik inbegrepen

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 16.05.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Tussen 01-05 - 30-09 en 23-12 - 01-01 van elk jaar wordt een toeslag van 20€ per nacht/kamer ter plaatse in het hotel in rekening gebracht. De voucher is cumuleerbaar en vrij overdraagbaar. Uitgesloten perioden: feestdagen. De toeristenbelasting kan gemakkelijk ter plaatse in het hotel worden voldaan. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het traditionele Genusshotel Peters in Wingst

Het vriendelijke rode bakstenen gebouw van het Genusshotel Peters nodigt je uit voor een onvergetelijk verblijf. Slaap in een gezellige tweepersoonskamer en laat je verwennen door het uitgebreide ontbijtbuffet voor je op ontdekkingstocht gaat. Vanuit het hotel bereik je de monding van de Elbe en het Noordzeestrand in slechts een paar minuten met de auto. In het hotel zelf kun je op culinaire reis gaan. Geniet van de regionale keuken met een Oosters tintje in het restaurant van het hotel - de eigenaar kookt hier nog zelf! Lekkere drankjes en kleine snacks zijn ook verkrijgbaar in de stijlvol ingerichte bar van het hotel. Met extra te boeken kookevenementen kun je jezelf overtuigen van je eigen kookkunsten. Met behulp van de professionele chef zul je zelfs het moeilijkste gerecht moeiteloos tot een goed einde brengen.

Strandlucht, verborgen wilde dieren en spannende activiteiten - profiteer van de vele gezichten van de Noordzee voor een weldadige vakantie.

Het Genusshotel Peters is gelegen in het door de staat erkende recreatieoord Wingst in Cuxland. Met hoogteverschillen tussen -4 en 72 meter boven de zeespiegel biedt het uitgestrekte bosgebied van Wingst een ongewone afwisseling van het anders zo vlakke kustgebied. In Wingst bevindt zich ook de observatietoren Deutscher Olymp, die een fantastisch panoramisch uitzicht over het landschap biedt. Vanuit het hotel bereik je de monding van de Elbe in slechts een paar minuten met de auto. Geniet van de zeebries en zie de aankomst van indrukwekkende schepen op weg naar de Hanzestad Hamburg. Het Noordzeelandschap leent zich uitstekend voor lange wandelingen of fietstochten. Als je de zee in al haar pracht wilt ervaren, is een boottocht een goede optie. Misschien zie je wel een paar van de plaatselijke zeehonden! De beste manier om de Noordzee te ontdekken is te voet tijdens een wadlooptocht bij laagtij. Vooral rondleidingen geven een boeiend inzicht in de diverse fauna van de zo onopvallende wadden. Je kunt Hamburg ook gemakkelijk per trein bereiken vanuit Genusshotel Peters.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Aangename vakantie aan de monding van de Elbe tussen Cuxhaven en Stade
Aantal kamers
31.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Kinderen tot en met 11 jaar verblijven gratis in het bed van de ouders (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
Upgrade vereist (€10 p.p./nacht) plus toeslag voor eerste nacht €20, elke volgende €15 (incl. hondendeken, water & droogvoer, op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid).
Extra bed
€20 per nacht (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
€76 per nacht/kamer (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
Op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid
Halfpension
Op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Restaurant
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Peters – Das Genusshotel in der Wingst
Adres
Bahnhofstraße 1 21789 Wingst

Soortgelijke aanbiedingen