Animod Bild

Beleef het Ruhrgebied: onlangs gerenoveerd hotel tussen Dortmund en Bochum

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Sauna

Beleef het Ruhrgebied in een centraal gelegen eersteklashotel: het onlangs gerenoveerde ACHAT Hotel Bochum ligt in het oosten van de Ruhrstad Bochum met topverbindingen naar het nabijgelegen Dortmund. De locatie is ideaal voor winkelliefhebbers, want op slechts korte loopafstand ligt het Ruhr Park Bochum, met 125.000 m² winkelruimte een van de grootste winkelcentra van Duitsland. Een heerlijk ontbijtbuffet is inbegrepen in de voucher. Geniet en ontdek de charme van de Ruhrsteden. Onze tip: in tegenstelling tot wat je misschien denkt, vind je in Bochum en omgeving volop natuur. Het Ruhrstuwmeer Kemnader See (ongeveer 15 minuten rijden van het hotel) is een belangrijk plaatselijk recreatie-, water- en visparadijs.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een tweepersoonskamer voor 2 personen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief gebruik W-LAN
  • Parkeren bij het hotel inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het eersteklas ACHAT Hotel Bochum 

Het ACHAT Hotel Bochum is uitstekend gelegen en biedt gezellige accommodatie voor je korte vakantie naar het Ruhrgebied. Niet ver van het winkelcentrum Ruhrpark en direct bij de MediTherme, een mediterraan sauna- en thermenlandschap. In het kader van de uitgebreide renovaties van de ACHAT Groep heeft ook het hotel in het oosten van Bochum een opknapbeurt gekregen. Geniet van een overnachting in een gezellige tweepersoonskamer voor twee personen en verwen jezelf met een heerlijk ontbijtbuffet. W-LAN gebruik en parkeren op het parkeerterrein van het hotel zijn inbegrepen. Wie zichzelf na een enerverende dag wil trakteren, kan zich in de lobbybar verwennen met sprankelende drankjes.

Beleef het Ruhrgebied op zijn best

Het ACHAT Hotel Bochum Dortmund ligt op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum van Bochum en ook de Ruhrstad Dortmund is niet ver weg. Bochum heeft zich omgevormd van een voormalige mijn-, industrie- en staalstad tot een moderne dienstenstad. Het industriële verleden is echter nog tastbaar en kan door geïnteresseerde bezoekers worden opgespoord in het Duitse mijn- of spoorwegmuseum. Ondanks achterhaalde vooroordelen, is Bochum behoorlijk groen! Geniet bijvoorbeeld van ontspannende uren in het plaatselijke recreatiegebied bij het Ruhrstuwmeer Kemnader See met vele mogelijkheden voor watersport en vissen. Musicalfans profiteren van de nabijheid van het Starlight Express Theater (ongeveer 15 minuten rijden), waar de hitmusical het publiek al 25 jaar in vervoering brengt. 

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Korte vakantie in het Ruhrgebied
Aantal kamers
108.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
Inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Tot 6 jaar gratis in het bed van de ouders | tot 12 jaar 15€ per nacht/kind | tot 17 jaar 30€ per nacht/kind (elk op aanvraag/ afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€10 per nacht/hond zonder voer (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€30 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Tegen vergoeding (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Volpension
Niet mogelijk
Halfpension
Niet mogelijk
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
Wellness
  • Sauna

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
ACHAT Hotel Bochum
Adres
Kohlleppelsweg 45 44791 Bochum

Soortgelijke aanbiedingen