Animod Bild

Hanzestad Lüneburg - Stijlvol hotel direct aan het kuurpark

Garage

Honden welkom

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Restaurant

Verheug je op een ontspannende trip naar de Hanzestad Lüneburg. Lüneburg, gelegen tussen Hamburg en de schilderachtige Lüneburger Heide, is een populaire bestemming voor allerlei soorten reizigers. Ontdek bezienswaardigheden zoals het middeleeuwse stadhuis, het klooster van Lüne of het Duitse zoutmuseum en laat het leven van alledag achter je. Met je Animod-voucher kun je overnachten in het stijlvolle Seminaris Hotel Lüneburg, direct naast het kuurpark en op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum. Het hotel is ingericht in een innovatief industriële stijl, waardoor een heel bijzondere sfeer ontstaat.

Kijk uit naar

  • Overnachting in een gezellige Standard Plus kamer voor 2 personen
  • Elke ochtend een heerlijk ontbijt
  • Kinderen tot 6 jaar slapen gratis op de kamer van de ouders (op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid)
  • W-LAN-gebruik inbegrepen
  • Gratis laat uitchecken (afhankelijk van beschikbaarheid)

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Je betaalt de toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het stijlvolle Seminaris Hotel Lüneburg

Knijp er even tussenuit in Lüneburg. Het Seminaris Hotel ligt op slechts ongeveer 10 minuten lopen van het historische centrum en direct naast het pittoreske Kurpark. De SaLü zoutthermen liggen direct naast het hotel (extern en tegen betaling). Na uitgebreide renovatiewerkzaamheden straalt het hotel in een opwindend industrieel design - een groot contrast met het traditionele Lüneburg en ideaal voor een bijzondere korte vakantie. Breng de nachten door in de Standard-Plus kamer met twinbedden of queensize tweepersoonsbed, flatscreen-tv, inclusief gebruik van WiFi, eigen badkamer met douche en haardroger, bureau, fauteuil en een balkon. Je kunt genieten van heerlijk eten en drinken in twee restaurants en een bar - op warme dagen ook op het bijbehorende parkterras.

Je korte vakantie in Lüneburg

De Hanzestad Lüneburg ligt niet ver van Hamburg en vormt de toegangspoort tot de schilderachtige Lüneburger Heide. De stad werd al in 956 voor het eerst in een document genoemd. In die tijd bestond het voornamelijk uit het plaatselijke kasteel en het klooster van St. Michaelis op de Kalkberg. Vanaf dat moment ontwikkelde Lüneburg zich tot een belangrijk handelscentrum en werd het vooral bekend om zijn zoutproductie. Vandaag is Lüneburg een bloeiende universiteitsstad met historische charme. Bewonder bijvoorbeeld het middeleeuwse stadhuis op het marktplein of Platz Am Sande met zijn mooie bakstenen huizen. Voor de avond is een bezoek aan de sfeervolle Stintmarkt een goed idee. Hier, aan de oevers van de Ilmemau, omgeven door middeleeuwse huizen, kun je genieten van een heerlijk glas wijn in Lüneburgs mooiste en langste straat met aaneengesloten cafés en restaurants.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Er even tussenuit in het schilderachtige Lüneburg
Aantal kamers
210.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Parkeren
€10 per nacht (afhankelijk van beschikbaarheid)
Kinderen
Tot 6 jaar gratis, 7 - 12 jaar €18 per nacht, vanaf 13 jaar €36 per nacht (in superior kamer, op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Huisdieren
€15 per nacht/hond (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra bed
€36 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Dagtarief (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Halfpension
€34 per dag (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Kluis
  • Sat.tv
  • Balkon
Uitrusting
  • Bar/Lounge
  • Honden welkom
  • Internet inbegrepen
  • Restaurant
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer
  • Garage

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Seminaris Hotel Lüneburg
Adres
Soltauer Strasse 3 21335 Lüneburg

Soortgelijke aanbiedingen