Animod Bild

Tophotels direct naast de Dom en het centraal station

Barrièrevrij

Internet inbegrepen

Openbaar vervoer < 500m

Het kan niet beter - trakteer jezelf op een korte vakantie in het absolute centrum van Keulen, op een steenworp afstand van de beroemde Dom van Keulen. De door een familie gerunde zusterhotels Hotel Domstern en Hotel Domspitzen bieden charmant comfort in het hart van de bruisende Rijnmetropool. Er staat je een individueel ingerichte kamer met een feel-goodsfeer te wachten en elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet voor een goed begin van de dag. Of je nu houdt van winkelen, cultuur of actie - verheug je op een heel bijzonder uitje in Keulen!

Kijk uit naar

  • Onovertroffen ligging direct aan de beroemde Dom van Keulen en het centraal station
  • Overnachting(en) in een liefdevol ingerichte tweepersoonskamer in Hotel Domspitzen of Hotel Domstern (op slechts enkele meters afstand)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief gebruik W-LAN
  • Parkeren in de parkeergarage van het hotel mogelijk (tegen betaling en afhankelijk van beschikbaarheid)

Reisinformatie

De vouchers zijn geldig vanaf de uitgiftedatum tot 27.07.2027 en zijn vrij overdraagbaar. Je betaalt de toeristenbelasting gemakkelijk ter plaatse in het hotel. Uitgesloten perioden: beurzen, evenementen en feestdagen. Aankomstdagen: 1-nacht variant - zondag tot donderdag | 2-nacht variant - zondag tot woensdag | Een weekendverblijf is alleen mogelijk met een upgrade naar de Superior kamer voor 80€ per nacht (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Meerdere vouchers kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van beschikbaarheid. Deze bon is een multipurpose voucher zoals beschreven in §3 Abs. 15 UStG.. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen worden gemaakt op https://voucher.animod.nl onder vermelding van het voucher nummer.

Mis geen enkele aanbieding meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over het hotel & de regio

Welkom in het Keulse Hotel Domspitzen & Hotel Domstern op toplocatie

In de zusterhotels Domspitzen en Domstern, op een steenworp afstand van de beroemde Dom en het centraal station van Keulen, liggen de torenspitsen van de Dom van Keulen binnen handbereik. De twee hotels liggen op slechts enkele meters van elkaar en bieden beide elegant comfort op een onovertroffen locatie. Geniet van ontspannen nachten in individueel en liefdevol ingerichte tweepersoonskamers. Tot de voorzieningen behoren WiFi, tv en een eigen badkamer met douche en haardroger. Elke ochtend geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet om de dag met een goed humeur te beginnen. Voor wie met de auto komt, zijn er parkeerplaatsen beschikbaar, afhankelijk van beschikbaarheid en tegen betaling (zorg ervoor dat je van tevoren reserveert!). Voor de warmere dagen heeft Hotel Domspitzen ook een gezellig dakterras waar je kunt genieten van heerlijke drankjes.

Je citytrip in het hart van de domstad

De kleurrijke Rijnmetropool Keulen staat bekend om heerlijke brouwerijkost, sprankelend Kölschbier en een goede sfeer. En niet zonder reden! Zelfs buiten het 5e seizoen stralen de Keulenaars een aanstekelijke joie de vivre uit. Op een steenworp afstand van het hotel bevindt zich de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad: de Dom van Keulen. De gotische kathedraal torent met zijn twee torens hoog boven de stad uit. Als je durft, kun je de 533 treden naar het uitkijkplatform beklimmen. Dit is echter alleen mogelijk via een smalle stenen wenteltrap. Er is geen lift. Comfortabeler - en met uitzicht op de dom ook meer de moeite waard - is de liftrit naar de Cologne Triangle aan de andere kant van de stad. Met dit uitzicht blijft geen camera ongebruikt.

Hotelvoorzieningen en aanvullende diensten

Geschikt voor
Korte vakantie in de Rijnmetropool Keulen
Aantal kamers
46.0
Aankomst
Vanaf 15.00 uur
Vertrek
Tot 11.00 uur
Internet
W-LAN-gebruik inbegrepen
Barrièrevrij
Kamer beschikbaar (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Parkeren
€15 per dag (afhankelijk van beschikbaarheid, reserveren verplicht)
Kinderen
Tot 2,9 jaar gratis op de kamer van de ouders, vanaf 3 jaar €30 per nacht/kind (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid).
Huisdieren
Niet toegestaan
Extra bed
€30 per nacht (op aanvraag/afhankelijk van beschikbaarheid)
Extra nacht
Op aanvraag in het hotel
Volpension
Niet beschikbaar
Halfpension
Niet beschikbaar
Kamerinrichting
  • Föhn
  • Sat.tv
Uitrusting
  • Internet inbegrepen
  • Parkeerterrein
  • Barrièrevrij
  • Openbaar vervoer < 500m
  • Niet-rokers kamer

Kaart

Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Door op de kaart te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid (in het bijzonder met het onderdeel kaartweergave).
Hotel
Hotel Domspitzen | Hotel Domstern
Adres
Domstraße 23-25 50668 Köln

Soortgelijke aanbiedingen